Om os

Vi sætter en ære i at holde hvad vi lover

Om Blikfang Media

Blikfang Media er en kommunikationsvirksomhed, der får bygninger, rum og overflader til at tale.

Vi hjælper dig helt enkelt med at kommunikere dine budskaber smukt og effektivt i formater og materialer uden begrænsning.
Målet er naturligvis at skabe størst mulig opmærksomhed og maksimal kommerciel værdi for dig og din virksomhed.

Du bliver hjulpet og rådgivet fra idé til færdigt produkt og vi monterer løsningen, så resultatet fremstår super professionelt.

Vi tilbyder til gengæld ikke discountløsninger og billig plastik, så det er nok rimeligt at kalde os forholdsvis kompromisløse, når det gælder outdoor og indoor markedsføring.

Blikfang Media har mere end 10 års erfaring, vi eksekverer som aftalt og vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover.

Previous slide
Next slide

Produkter og ydelser

Blikfang Media er specialist i store og mellemstore formater og tilbyder:

Det betyder i praksis professionelt print på utallige former for materialer; papir, tekstil, folie, mesh, PVC, vinyl, tapet mv. og montering på facader, glas, vægge, gulve, døre, stilladser mv. Eller frit opstillet eller frit ophængt.

Grønt aftryk

Blikfang Media tilbyder også latex printteknologi til både mindre og helt store formater. Teknologien tager udgangspunkt i vandbaseret print, som er særdeles hensynsfuldt overfor både miljø og mennesker. Det giver et print, som er lugtfrit og samtidig mindst muligt miljøbelastende, men resultatet er alligevel klare farver og høj visuel kvalitet. Latex print er særlig hensigtsmæssig i indendørs miljøer, ikke mindst i sundhedsmiljøer, restauranter, kantiner mv.

Som virksomhed har vi i det hele taget fokus på hensyn til miljøet og minimering af spild og energi. Vi samarbejder derfor kun med underleverandører i Danmark og Europa, som har opnået nationale, nordiske eller internationale miljømærkninger.