Projekter

Forskellige og individuelle behov for praktiske og unikke løsninger gør, at vi elsker samarbejdet med vores fantastiske kunder. Løsningerne har blandt andet ført til fine udstillingsplakater til Arkitema, design af nyt logo til Powerwear, en julekalender til Rockwool, et stilladsbanner og et meget hyggeligt fotoshoot med Riis & Bisgaard, kreativ foliering af erhvervsbiler og meget, meget mere.

Klik på et projekt nedenfor for inspiration – eller kontakt os for en kop kaffe. Vi lover, at vi altid gør alt, hvad vi kan, for at få dit kommunikationsprojekt op at flyve.

Det siger vores kunder om os

Arkitema

Tak for professionel rådgivning Blikfang. Fantastisk at I leverede prøver af vores planche på forskellige materialer, så vi kunne vælge den perfekte grafiske løsning til vores udstilling på tegnestuen. Det var vigtigt for os.

Thomas Grave-Larsen, Head of Infrastructure,

Rockwool

Vi stod overfor launch af et nyt initiativ og skulle sørge for medarbejdernes opmærksomhed og interesse. Blikfang hjalp med at finde på en ret fin løsning og levere og installere den i rekordfart. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger Blikfang Media.

Camilla Ellehave, Vice President HR,

Riis og Bisgaard ApS

En fornøjelse at opleve jeres energi og down to earth attitude. Fedt arbejde Blikfang.

Kasper Riis, Adm. direktør.,

AdCityMedia AB

We used Blikfang for service and installations of our digital display screens in the greater Copenhagen area. They were extremely helpful in all matters and the work they did was spot on.  I can highly recommend Blikfang Media.

John Lindman, Support Ansvarig,

Vores kunder