PROJEKTER

praktiske og unikke løsninger

Rockwool

Rockwool producerer som bekendt isolering. Og så udfører de også regelmæssige medarbejder- undersøgelser for at sikre, at Rockwool bliver ved med at være en fantastisk arbejdsplads.

RIIS&BISGAARD

Eksempel på 75m2 stort fotobanner printet på mesh til brug for opsætning på stilladser og alternativ profilering af Riis & Bisgaards virksomhed og medarbejdere.

FORD

Fords Head Quarter i Ballerup besluttede sig for, at de interne rammer skulle dampe tydeligt af – nå ja, Ford. Det betød forstærket profilering af mødelokaler, interne opholdsområder, indgangsparti m.v.

ARKITEMA

Arkitema bor i Carlsbergbyen i enkle og rå arkitektoniske rammer, der ikke må brydes unødigt. Til brug for udstilling af diverse projekter er der dog monteret en række U-jern på betonvæggene, hvori der kan stå f.eks. større plakater, der skal printes direkte eller monteres på selvbærende materiale.

SILICON VALBY

Udskåret akrylskilt monteret på stål bagplade.  Silicon Valby har én af de bedste lokationer i hjertet af Valby, skiltet er genkendeligt og bliver set af 1000-vis af trafikanter hver dag.