PROCESSEN

Vores erfaring er, at de fleste opgaver er meget individuelle

Det nemmeste er derfor, at du ringer eller sender en mail. – Så kontakter vi dig for en aftale om det videre forløb – eller sender dig et hurtigt og uforpligtende tilbud. – Her kan du se vores process.

Alternativt er vi altid nemme at lokke forbi til en uforpligtende snak. Især hvis du tilbyder en varm kop kaffe. Ellers hjælper Blikfang meget gerne med hele eller dele af udviklings-, produktions- og montageprocessen i samarbejde med dig eller din kreative samarbejdspartner.

Bundlinjen er altså, at vi hjælper dig præcis med det, du har brug for.

I den kreative proces overser mange betydningen af professionel montage. Indtil resultatet bliver tydeligt. Vi har monteret og demonteret flere tusinde bannere, skilte, vindues- og vægfolier, smart frames og meget andet hos fantastiske kunder over hele Danmark. Den rutine er din garanti for høj kvalitet og effektivitet, når dit projekt eller kampagne skal ramme den fysiske verden.

NB! Et godt tip (og en slet skjult opfordring), der vil forbedre kvaliteten af dine kampagner, spare omkostninger og reducere omfanget af rystende dårlige nerver: Tag fat i os så tidligt som muligt i planlægningsfasen! Der sker ofte ændringer undervejs, men tidlig involvering og god planlægning sikrer, at vi altid kan levere og montere dit projekt eller din kampagne effektivt og til tiden.

NBB! Et godt tip mere: Hvis du leverer trykklare filer til os kan du med fordel besøge vores guide til trykklare filer. Du finder linket nederst til højre på siden.