Organisation

Blikfang koncentrerer sig om kerneopgaverne og outsourcer alt praktisk arbejde fra rengøring til bogføring og IT-hosting. Derudover samarbejder vi med freelancere over det meste af verden, printvirksomheder i Europa og andre virksomheder, der er bedre til dét, de gør, end vi selv er. F.eks. vil vi vældig gerne hjælpe med at designe og producere 25 meter løbende, specialdesignet tapet, men vi kender altså en malermester, der er bedre til at sætte tapet op end vi selv er.

NB! Vi monterer langt det meste selv med vores egne kompetente montører. Men den fordømte malermester klarer altså tapetopsætning til perfektion og vi har endnu ikke fundet ud af, hvordan vi kan gøre det bedre.

På denne helt enkle måde kan vi skalere vores service og produktion med kort varsel og levere langt bedre kvalitet.

Men der er trods alt ansatte hos Blikfang. Til gengæld er der meget få regler. Fx må alle selv vælge titel. Det kan teoretisk set medføre nogen forvirring, hvorfor vi har indført to regler, der skal afbøde det værste:

  • Ingen må kalde sig det samme som en anden
  • Titlens fagområde skal beherskes langt bedre end de fleste

Om det er friheden til titler eller noget helt andet står hen i det uvisse, men vi har været usædvanlig heldige at få følgende ultra kompetente og sympatiske kolleger ombord:

FRANK

CEO og salgschef

Frank stiftede Blikfang Media tilbage i 2018 efter mange års arbejde med outdoor og indoor marketing. Inklusive en hel del fysisk montage. Han skyndte sig derfor at reservere CEO- og salgscheftitlen før alle andre. Det står lidt uklart for de fleste, hvad der er Franks kernekompetence, men han er hjælpsom og kunderne virker tilfredse. Derfor stiller ingen spørgsmål. Nåh ja, så styrer han faktisk også de fleste ordrebestillinger og montageopgaver med fast og sikker hånd.

Kim

CTO og Vice President

CTO betyder Customer Trailblazer Officer her i Blikfang. Kim baner vejen fra vores kunders idéer, visioner, ønsker og behov til det endelige produkt og holder godt fast i processen, indtil produktet er fremstillet, leveret og monteret. De fleste kunder kan faktisk godt lide Kim, der i øvrigt også er uddannet fotograf og rigtig hæderlig til håndtering og kvalitetssikring af de mest udfordrende filer.

Steen

COO og Art Director

Steen har angiveligt en uddannelse fra CBS, en MBA fra England og en kunstfotografisk uddannelse fra Fatamorgana – og vistnok også noget andet. Ingen har dog nogensinde set et eksamensbevis. Steen styrer vores netværk af vanvittigt dygtige grafikere og designere i Polen, Brasilien, UK og såmænd også lige her i Dronningeriget. Han udtænker ofte kreative projekter, som andre må udføre i praksis. Han kommunikerer nogenlunde skarpt og er forholdsvis anvendelig bag et kamera og foran et billedredigeringsprogram.

Sebastian

Social Media Wizard

Sebastian laver ikke ret meget. Vi bruger ham til at oversætte unge og lidt ældre personers sprog- og misbrug af social media og andet forefaldende arbejde på kontoret. Vi bliver altid lidt klogere, når vi har talt med Sebastian. Også selvom og vi ikke altid forstår, hvad han siger. Sebastian har rundet 15 år og passer folkeskolen i sin fritid.

Anne Mette

BCO (Bean Counting Officer)

Anne Mette har en sindrig matematisk uddannelse og en baggrund som finansdirektør i noget større organisationer end Blikfangs. Hun tolererer ikke overforbrug og rotter sig ofte sammen med vores bogholder. Sammen gennemfører de regelmæssige og obligatoriske efteruddannelser i kvartalsregnskaber, dobbelt bogføring, likviditetsoversigter, momsafregninger, mådehold og skatteforhold. Vi aner ikke, hvad vi skulle stille op uden Anne Mette. Det er hun helt enig i.

Montører

Kommunikationsfysikere

Vores montører får al slags fysisk kommunikation op at hænge. Eller stå. De træner dagligt i at holde et vaterpas helt lige og i best practise, når det gælder opsætning af de mange forskellige slags folier, vinyler, bannere, plakater, rammer m.v., som hjælper vores kunder med at få budskaberne effektivt ud til publikum. De er faktisk både dygtige, venlige og hjælpsomme, så du må gerne tale med dem.