Blikfang Media

ORGANISATION

FRANK

CEO OG SALGSCHEF

Frank stiftede Blikfang Media tilbage i 2018 efter mange års arbejde med outdoor og indoor marketing. Inklusive en hel del fysisk montage.

Han skyndte sig derfor at reservere CEO- og salgscheftitlen før alle andre. Det står lidt uklart for de fleste, hvad der er Franks kernekompetence, men han er hjælpsom og kunderne virker tilfredse. Derfor stiller ingen spørgsmål.

Nåh ja, så styrer han faktisk også de fleste ordrebestillinger og montageopgaver med fast og sikker hånd.

STEEN

COO OG ART DIRECTOR

Steen har angiveligt en uddannelse fra CBS, en MBA fra England og en kunstfotografisk uddannelse fra Fatamorgana – og vistnok også noget andet. Ingen har dog nogensinde set et eksamensbevis.

Steen styrer vores netværk af vanvittigt dygtige grafikere og designere i Polen, Brasilien, UK og såmænd også lige her i Dronningeriget. Han udtænker ofte kreative projekter, som andre må udføre i praksis. Han kommunikerer nogenlunde skarpt og er forholdsvis anvendelig bag et kamera og foran et billedredigeringsprogram.

SEBASTIAN

SOCIAL MEDIA WIZARD

Sebastian laver ikke ret meget. Vi bruger ham til at oversætte unge og lidt ældre personers sprog- og misbrug af social media og andet forefaldende arbejde på kontoret.

Vi bliver altid lidt klogere, når vi har talt med Sebastian. Også selvom og vi ikke altid forstår, hvad han siger. Sebastian har rundet 15 år og passer folkeskolen i sin fritid.

ANNE METTE

BCO (BEAN COUNTING OFFICER)

Anne Mette har en sindrig matematisk uddannelse og en baggrund som finansdirektør i noget større organisationer end Blikfangs. Hun tolererer ikke overforbrug og rotter sig ofte sammen med vores bogholder.

Sammen gennemfører de regelmæssige og obligatoriske efteruddannelser i kvartalsregnskaber, dobbelt bogføring, likviditetsoversigter, momsafregninger, mådehold og skatteforhold. Vi aner ikke, hvad vi skulle stille op uden Anne Mette. Det er hun helt enig i.